Υπηρεσίες

Home » Υπηρεσίες

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Σε όλα μας τα είδη υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης του εμπορικού σας σήματος με στάμπα θερμομεταφοράς ή μεταξοτυπία, αλλά και με κέντημα.

Θερμομεταφερόμενη Στάμπα: Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους εκτύπωσης που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή.

  • Μεταξοτυπία σε χαρτί θερμομεταφοράς: Η εκτύπωση πραγματοποιείται πρώτα σε χαρτί μεταφοράς και στη συνέχεια εκτυπώνεται στα ρούχα μέσα από υψηλή θερμοκρασία στην πρέσσα θερμομεταφοράς.
  • Βινύλιο: Οι στάμπες βινυλίου χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση γραμμικών σχεδίων και προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία υλικών δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ζωντανά χρώματα και μεγάλη διάρκεια.
  • Ψηφιακή Εκτύπωση: Οι θερμομεταφερόμενες στάμπες ψηφιακής εκτύπωσης χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση φωτογραφιών. Η εκτύπωση γίνεται αρχικά σε ειδικό χαρτί βυνυλίου μέσα από εκτυπωτή και στη συνέχεια τυπώνεται στην πρέσσα θερμομεταφοράς.

Μεταξοτυπία: Η εκτύπωση πραγματοποιείται κατευθείαν στο ρούχο με ειδικά μελάνια που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο.

Κέντημα: Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κεντήσετε το λογότυπο σας. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο πρέπει αρχικά να κατασκευαστεί το πρόγραμμα κεντήματος αν δεν το διεθέτετε ήδη.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Διαθέτουμε αυτοκόλλητα βινύλια για βιτρίνες, πινακίδες, αυτοκίνητα κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καθώς επίσης και αυτόκόλλητα αμμοβολής.

ΚΑΡΤΕΣ/ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της μακέτας καθώς και την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών και διαφημιστικών εντύπων σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το τμήμα δημιουργικού, με εφόδια την πολυετή εμπειρία στο χώρο των διαφημιστικών ειδών και τη δημιουργικότητα, αναλαμβάνει γραφικές εργασίες όπως κατασκευή λογότυπου, επαγγελματικών καρτών/φυλλαδίων και σχεδιασμό μακέτας για την εκτύπωση των προϊόντων που επιθυμείτε προτείνοντας εύστοχες και πρωτοποριακές λύσεις για την προώθηση την επιχείρησής σας.

Scroll To Top
Close
Close

Καλάθι

Close

Το καλάθι είναι άδειο

Συνέχιεα αγορών